top of page

OFYR, 't is Show en 't is Goe

Show cooking met de Ofyr

Koken met de OFYR is teruggaan naar een tijd waar mensen samen kwamen rond een kookvuur om te eten, maar ook om verhalen te vertellen.  Dit creëerde ook een gevoel van verbondenheid.  OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren.  Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015.  

Deze kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak om op te koken. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor je op dezelfde kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft.

De eenvoud en het prachtige design vormen samen een compleet nieuwe manier om buiten te koken en gasten te vermaken.

De OFYR is multifunctioneel en dat zorgt ervoor dat een grote verscheidenheid aan recepten erop bereid kunnen worden.  

Of je nu eieren of Argentijnse brochettes bakt, groenten zachtjesaan gaar kookt, of een malse biefstuk grilt, of paella in enorme pannen maakt, of calemares a la plancha  bakt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond en gezellig buitenkoken.

Ofyr-show

“Het concept van de OFYR zet aan tot culinaire creativiteit. Je verrast je gasten niet alleen met heerlijke gerechten, maar biedt hen gelijk ook een onvergetelijke belevenis.”

 "OFYR is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het seizoen. 

Koken op de OFYR:

't is Show en 't is Goe!”

bottom of page